Browsing Category

Uncategorized

Uncategorized

Optimus Prime

By On June 28, 2009

Optimus Prime adalah salah satu mainan yang udah lama gue pengen beli. Cukup lama nunggunya, 20 tahun. Dari dulu Transformers itu udah ada kartunnya. gue nonton. Juga ada mainannya based on kartun… Read More

Uncategorized

Happy Birthday

By On June 18, 2009

Happdy birthday Bebe… I still love you as much as the first day we fall in love.… Read More

Uncategorized

Moving Again

By On June 7, 2009

Sejak menikah dari tahun 2004 kita sudah 5 tahun menikah dan sudah menempati 5 tempat tinggal yang berbeda. Tahun 2009 ini kita pindah ke tempat tinggal yang ke-6. Whaaa. berawal di 2004,… Read More

Uncategorized

Situ Gintung

By On March 29, 2009

Meski pun telat, turut berduka atas musibah Situ Gintung. Tadi Ninit cerita dia liputan berita musibah ini di SCTV. Dia lihat seorang bapak yang menggendong jenazah anaknya. Dia juga melihat seorang ayah… Read More

Uncategorized

Kerjaan Segini Banyak…

By On July 21, 2005

NGACO! Kerjaan segini banyak, gimana caranya gue nulis? This is it. I don’t think I can write anything anymore until end of 2005… hiks.. Tapi gak papa sih…toh industri buku mulai sesak… Read More

Uncategorized

Indonesian Songs

By On July 20, 2005

Kemaren pas balik ke Indo sempet dihadiahin sepasang sobat 3 keping CD, Maliq & d’Essentials, Bali Lounge and something else (that’s not a band, you idiot..) Dari ketiganya yang paling gue suka… Read More

Uncategorized

Book Promo – 5 CM

By On July 14, 2005

from: “donny_mendunia”Date: Wed Jul 6, 2005 10:32 am Subject: 5cm.. 3000 copy..!!!! only in 1,5 month… !!!! sold out everywhere..!!!! Dreams...You can't Find 5 cm now...!!!!!Sold out everywhere2nd edition is on the… Read More

Uncategorized

Take Line in Life

By On July 4, 2005

Waktu gue sma, jaman banget ada merk baju mahal. Stussy, Rip Curl, Bilabong dan terakhir yang paling catchy ‘No Fear’. Gue gak tau deh, itu merknya ya? Sori kalo salah. Nah salah… Read More

Uncategorized

Mengintip 10 Film Indonesia Akan Datang

By On June 29, 2005

oleh: Ekky Imanjaya Catatan Adit: Postingan ini orisinilnya ditulis oleh Mas Ekky, yang gue udah minta ijin ke dia untuk gue copy paste di blog ini, dari website. www.layarperak.com di mana beliau… Read More

Uncategorized

Thought of the Day

By On June 26, 2005

A new virtue in life. Worth living for. When we …………………. (all below options apply) one person, there’s something wrong with him/her. When we …………………. (all below options apply) alot f people,… Read More

Uncategorized

Tahukah Anda 2? – oleh Sang profesor

By On June 20, 2005

Deuh Propesor is bek!! (maap, yang bangga baru belajar bahasa inggris. Ai ting Im doeing fyne.) Tapi ya sudah, saya itu yah, tidak ingin nyombong skill bahasa inggeris sayah, jadinya mari kita… Read More

Uncategorized

Happy Bday Be….

By On June 18, 2005

That may be all I needIn darkness she is all I seeCome and rest your bones with meDriving slow on Sunday morningAnd I never want to leave(Maroon 5 – Sunday Morning) Tiap… Read More

Uncategorized

Duka Cita

By On May 12, 2005

Duka Cita Her passing was, not expected. Turut berduka atas kepergian temen blog, Maria Dwiana Vella Maharani.(November 27, 1975 – May 9, 2005) May she rest in peace. Rgds.… Read More

Uncategorized

Telat

By On May 12, 2005

On Being Late Waktu gue kerja di Indonesia, gue dididik terlalu keras oleh mantan manager gue, whom I grew to – a little bit – despise because I knew she put some… Read More

Uncategorized

Movies

By On May 4, 2005

The Most Anticipated Movie of 2005 Kingdom Of HeavenThe only 2 movies worth waiting from the US in 2005 are Kingdom of Heaven (premiere this week) and Mr. and Mrs Smith (premier… Read More